брендови

Билтен

Седиште за во кола 0-18 кг Maximize

Седиште за во кола 0-18 кг

Цена на акција 3650 ден   FreeON ERIDA седиште наменета за деца со тежина од 0 до 18 кгр.

More details

група 0+.тестирано по стандардите ЕCЕ 44/04.-   5-точковен сигуресен појас-појаси за рамења и потпирач за глава прилагодив по висина - грбниот наслон е прилагодлив во 4 различни позиции - додатното перничеи потпирачот за глава овозможуваат максимална удобност и сигурност ( и за најмали деца) - матријалот може да се острани за перење.

Контакт

Достапни сме речиси преку целиот ден

Телефон:+389 78 277 148

Побарајте нè во врска со нарачки