брендови

Билтен

ДРВЕНО КРЕВЕТЧЕ БАМБИНО MINNY Maximize

ДРВЕНО КРЕВЕТЧЕ БАМБИНО MINNY

Цена на акција 4400 ден  

Креветчето е изработено од масивно дрво во комбинација со медијапан кај некои модели. Површински е заштитено со полиуретански нетоксичен лак со висок сјај. Предната страница може да се монтира во две висини, исто така и висината на душекот може да се намести на 3 нивоа.

More details

  Димензии:
*надворешни: 1244 х 670 х 980 мм
*внатрешни: 1200 х 600 мм
*тркалца Ø 40 мм
- Сите модели на креветчиња BAMBINO се атестирани по Европски стандарди EN-716-1 i EN-716-2/2008, сертификат
TÜV/SÜD, безбедносни бои со сертификат EN 71/3.
*Постелнината и душекот не се вклучени во цената.

Контакт

Достапни сме речиси преку целиот ден

Телефон:+389 78 277 148

Побарајте нè во врска со нарачки