брендови

Билтен

ФРИ ОН ХРАНИЛКА ТОМ Maximize

ФРИ ОН ХРАНИЛКА ТОМ

 Цена на акција  3350 ден 

Наменет за деца кои можат да седат самостојно

( од 6-36 месеци )

грбниот наслон се прилагодува во 3 позиции

прилагодување на висината на столчето во 6 различни позиции

Контакт

Достапни сме речиси преку целиот ден

Телефон:+389 78 277 148

Побарајте нè во врска со нарачки