брендови

Билтен

Начин на плаќање

  1. За пратки над 1800 ден. доставата е БЕСПЛАТНА, под таа сума  и над 30 кгр доставата се доплаќа. од страна на нарачателот.
  2. Плаќањето го вршите при достава на пратката, на курирот од брзата пошта, за  сума до 6000 ден се наплаќа 60 денари а за секои наредни 6000 ден +30 ден за поврат на парите.
  3. Напомена за производи на попуст доставата се наплаќа

тел 071216309

https://www.facebook.com/bebeski.proizvodi.7


e-mail: teko_doo@hotmail.com

 

 


Контакт

Достапни сме речиси преку целиот ден

Телефон:+389 78 277 148

Побарајте нè во врска со нарачки