брендови

Билтен

Оздилек комплети Maximize

Оздилек комплети

Цена на акција 2550 ден   

Состав: платно: 100% памук
Јорган: 95 x 145cm
Навлака за јорган: 100 x 170cm
Креветски чаршаф: 120 x 180cm 
Навлака за јастук 35 x 45cm (2ком)
 Оградичка: 40 x 140cm (2 ком)
Оградичка: 40 x 60cm (1 ком)

Контакт

Достапни сме речиси преку целиот ден

Телефон:+389 78 277 148

Побарајте нè во врска со нарачки